"Wij zetten de klant centraal!"

PlusConsultants heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het implementeren en ondersteunen van ERP pakketten. In de praktijk zien we dat de bestaande ERP-systemen veelvuldig vast blijven houden aan achterhaalde software technieken waarmee u als klant niet juist geholpen kunt worden. De COVID-19 crisis heeft ons geleerd dat werken in de cloud meer de norm gaat worden en dat dit versneld moet gaan gebeuren. 

We zitten opgescheept met technologie, terwijl we eigenlijk gewoon spul willen dat werkt.

Douglas Adams

 

Met Uniconta bieden wij een compleet ERP-systeem welke volledig in de cloud werkt tegen een zeer concurrerend tarief. Kenmerkend aan Uniconta is dat je door middel van apps extra functionaliteit toe kunt voegen zonder dat dit van invloed is op het onderhoud en de werking van het systeem.

PlusConsultants heeft al meer dan 20 jaar expertise met het vertalen van bedrijfsprocessen zodat deze passend zijn in uw ERP-systeem. Samen met u, zorgen wij ervoor het op de juiste manier wordt ingericht en door uw medewerkers wordt gebruikt. Hiervoor geven we begeleiding en training in deze fase. Ook nadat uw medewerkers aan de slag zijn blijven wij u bijstaan met raad en daad.