U wilt als ondernemer met uw administratie en -of boekhouding snel, mobiel, betaalbaar en in de cloud kunnen werken?

Kies dan voor Uniconta!

Super snel

Veilig

Eenvoudig

Mobiel

Betaalbaar

Cloud

Updates

Uniconta is hét nieuwe ERP platform, te gebruiken voor kleine bedrijven (1-5 gebruikers), middelgrote (5-50) en ook grote bedrijven (50+). Maak het uzelf zo makkelijk mogelijk met dit ERP systeem; of u nou op een pc, laptop of telefoon werkt, het gaat allemaal even makkelijk, veilig en snel!

Uniconta is een op de cloud gebaseerde ERP oplossing die allerlei functionaliteiten biedt ter ondersteuning van alle processen die zich binnen uw bedrijf afspelen. Het resultaat is een intuïtief softwareprogramma dat zorgt voor al uw behoeften op het gebied van boekhouding, administratie, supply chain en projectbeheer. De eenvoudige, krachtige functies geven u een compleet overzicht van de financiële stand van zaken van uw bedrijf en helpen u uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken. 

Naast het werken met een webbrowser beschikt Uniconta ook over een app die op dezelfde manier werkt als bekende programma’s zoals Microsoft Office. Het is geïnstalleerd op uw pc en slaat alle gegevens op in de cloud. Deze aanpak zorgt voor maximale snelheid en mobiliteit. U heeft altijd toegang tot uw data zonder wachttijd. U bent niet meer afhankelijk van een browser, dus geen problemen met uitsluiting, “gegevens vergeten” of u ontkoppelen.